EN

Proiectat ca să poți lucra de acasă.

Poți lucra neîntrerupt
 și la fel de bine ca în centrul aglomerat al orașului. Ai la dispoziție internet de mare viteză prin fibră optică de la DIGI-RDS (urmând să se adauge și alți furnizori în timp).

Energia electrică este neîntreruptă printr-un post de transformare local de ultimă generație și generator de backup, adiacent panourilor fotovoltaice de pe fiecare casă.

Sistemele smart de menținere a temperaturii optime vor asigura un mediu ideal de lucru. Iar dacă vrei totuși să lucrezi din afara casei, în faza a doua va fi disponibil și un spațiu de coworking unde vei putea beneficia de toate dotările unui birou clasă A.

5 modele de case verzi, aceleași dotări premium.

Cu dimensiuni variind între 175 și 328 m2 construiți, ai parte de același standard de dotări și confort, indiferent de casa aleasă. Fiecare detaliu ce ține de experiența ta a fost gândit și analizat cu mare atenție de către o echipă compusă din peste 10 arhitecți.

5
12
1
7
9
10
13
15
2
6
8
11
14
16
18/1
18/2
20/1
20/2
22/1
22/2
17/1
17/2
19/1
19/2
21/1
21/2
3
4

Prima etapă
a proiectului

SOLD OUT

Vândut Disponibil

 

Lucrăm la Etapa 2

Programează o întâlnire +40 723 447 905

Arhitectură contemporană și dotări care redefinesc noțiunea de confort.

Casele de la Colina Nouă vor fi predate "la cheie", cu finisaje premium și dotări tehnice inovatoare.

 • panouri fotovoltaice
 • sistem de încălzire în pardoseală
 • sistem de ventilație cu recuperare de căldură
 • parchet din lemn stratificat
 • pompă de căldură
 • terase complet finisate cu deck din lemn
 • sistem de răcire cu panouri radiante montate în tavan
fațade placate cu materiale naturale
băi complet finisate, dotate cu obiecte sanitare și mobilier personalizat
parchet din lemn stratificat și scară interioară finisată cu lemn și sticlă
landscaping integrat
interfață SMART pentru a putea controla cele mai importante funcții direct de pe telefonul tău

Un nou mod de a trăi.

Desfășurată pe o suprafață de 140 de hectare, Colina Nouă se ridică pe o fundație solidă, clădită din dorința de a redefini modul în care ne raportăm la viața de zi cu zi. De la ferma de legume organice, la nivelul premium de dotări și finisaje, cu un design controlat 360° și un centru educațional inovator, Colina Nouă este locul în care ne creștem copiii.

Proiectăm în jurul celui mai important lucru: familia.

Siguranță și educație - cele două idei esențiale de la care am pornit. Centrul Educațional Colina este conectat printr-o rețea de alei pietonale care împânzesc tot amplasamentul și care sunt în mare măsură separate de circulația auto. Poziția caselor în raport cu aleile, zonele verzi și parcurile de joacă vor simplifica viața tuturor.

Centrul Educațional
Inovator Colina Nouă.

Colina Nouă va avea un centru de învățare bazat pe o educație adaptată nevoilor și competențelor secolului XXI. Pentru început vom avea grupe de grădiniță la care se vor adăuga anual clase primare și gimnaziale, urmând ca, în final, să acoperim grupele de vârstă de la 18 luni până la 18 ani.

Credem că viața se poate simplifica enorm atunci când copilul tău merge singur până la școală pe alei pietonale sau piste special concepute pentru biciclete. Tot acolo vor fi proiectate o serie de activități extrașcolare în aer liber, astfel încât tu, ca părinte, să te deplasezi mai puțin spre oraș și să economisești timp prețios.

Află mai multe

Design

Cu o arhitectură studiată și controlată de către o echipă internațională de arhitecți, Colina Nouă își asumă un angajament ferm față de design. Ne preocupă toate aspectele vizuale, de la indicatoarele stradale și designul băncilor, până la proiectarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă.

Best practice în design și urbanism cu experți internaționali

Arhimar

Studio de arhitectură

Au lucrat la proiectarea casei tale 11 arhitecți de la biroul ARHIMAR coordonați de arhitectul Cristian Bănuț.

Cu proiecte notabile dintre care menționăm Iulius Mall Cluj sau sediul Amazon România, Arhimar este un jucător cu foarte multă experiență în industrie.

Michael McInturf

Architectural Design Supervisor

Profesor asociat la School of Architecture and Interior Design, din cadrul College of Design, Architecture, Art, and Planning, University of Cincinnati.

Michael este responabil de Masterplan-ul Colina şi de felul în care va evolua întreg conceptul arhitectural. Pe lângă aceasta, Michael se ocupă de dezvoltarea câtorva clădiri esenţiale cum ar fi Centrul Educaţional Colina sau Hambarul Coffee House.

Phil Taminga

Business Development Executive

Phil are o experiență de peste 40 de ani în consultanță și a lucrat pentru zeci de companii, dintr-o varietate de industrii. La Accenture, compania globală de consultanță, a cofondat aripa CRM pe care a dus-o la o cifră de afaceri anuală de câteva sute de milioane de dolari. De asemenea, a lucrat în construcții, dezvoltare imobiliară și a fost implicat în mai multe companii de start-up.

Phil aduce echipei noastre un focus operațional, orientat spre client și are responsabilitatea de a livra cât mai multă valoare adăugată cumpărătorilor noștri. Colina Nouă va deveni un oraș vibrant, care va atrage multă atenție, iar Phil caută să se asigure că pașii de dezvoltare a proiectului sunt efectuați corect.

Craig Avery

Engineering Consultant

Împreună cu echipa sa a reproiectat sistemele de protecţie împotriva inundațiilor din orașul New Orleans, după dezastrul provocat de uraganul Katrina.

Craig a făcut studii pe terenul de la Colina Nouă și ne-a oferit consultanţă în prevenirea eventualelor neplăceri cauzate de posibile inundaţii. De asemena, ne-a ajutat la proiectarea drumurilor și rețelelor de transport.

Ana Horhat

Landscape Design

Ana are titlu de doctor în "landscape and environment" dobândit la Universitatea Sapienza din Roma și are la activ nenumărate proiecte de cercetare privind spațiul public și peisajul urban, conferințe, expoziții, ateliere și un palmares impresionant obținut în urma concursurilor naționale și internaționale.

Ana se ocupă de tot ce ține de amenajări exterioare (alei, drumuri, pârâuri, trasee) și alege speciile de plante pe care le cultivăm, astfel încât să obținem un peisaj cât mai natural.

  Totul se află la câțiva pași: grădinița, școala, piața, parcul de joacă, zonele de petrecere a timpului liber.

  Casele Colina Nouă.

  Poziția caselor în raport cu aleile, școala, zonele verzi și parcurile de joacă va simplifica viața tuturor.

  Centrul Educațional Colina

  își va deschide porțile primelor grupe de grădiniță încă de la predarea primelor case și înscrierea primilor membri în comunitatea Colina Nouă.

  Pavilionul BBQ -

  foișor dotat cu loc de barbeque, loc pentru servit masa, evenimente speciale sau seri în aer liber alături de cei dragi.

  Colina Farmers Market -

  piața săptămânală a agricultorilor, fermierilor locali și producătorilor regionali de artizanat, desfășurată din aprilie până în noiembrie.

  Hambar Coffee House -

  un spațiu special amenajat unde îți poți savura cafeaua. Loc destinat evenimentelor locale, pieței de legume Colina Farms și punct de aprovizionare cu tot ce ai nevoie de la furnizorii locali.

  Colina Farms -

  fermă organică certificată, cu peste 50 de soiuri de legume și ierburi, gazda pieței agricultorilor de sâmbătă și a programului comunitar de sprijinire a agriculturii.

  Fermă organică
  de legume aproape
  de casa ta.

  Colina Farms, cea mai mare fermă organică din zona Clujului, va fi locul special din interiorul comunității unde vei avea la dispoziție zeci de sortimente de legume și verdețuri, cultivate și crescute fără chimicale.

  Vei putea să alegi din peste 50 de varietăți de legume și verdețuri. Mai mult, vei avea opțiunea să îți cultivi propriile straturi alături de copiii sau familia ta și să îți descoperi pasiunea pentru grădinărit.

  Încurajarea unui
  stil de viață sănătos.

  Colina Farms și traseele naturale spre pădurile și dealurile din jur sunt gândite pentru a încuraja un stil de viață sănătos, facilitând mersul pe jos și interacțiunea cu mediul înconjurător. Ai acces la cel puțin 60 de hectare de zonă verde pentru activități recreative în aer liber.

  Aerul pe care îl respiri

  din foarte multe orașe arată așa, cu mediile celor mai periculoase pulberi în suspenie (PM2.5) de 20-50 μg/m³.


  Recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății este de max. 10 μg/m³.

  Bine ai venit la Colina Nouă unde media PM2.5 este de 3-7 μg/m³. Monitorizăm constant calitatea aerului.

  Apa pe care o bei.

  Apa potabilă pentru primele 200 de case vine dintr-un izvor pur, forat la 114 m adâncime.

  Studiile de laborator au arătat că nivelul cadmiului este de 5000 de ori mai mic decât limita acceptabilă, iar nivelul fierului este de 16 ori mai mic.

  Solul din care mânănci.

  La Colina Nouă nu se folosesc fertilizanți chimici, doar cei omologați pentru folosire în culturile bio, extrași din plante medicinale, împreună cu cei organici.

  Cea mai cunoscută soluție bio este zeama bordeleză (pe bază de cupru) care nu are remanență în plante și combate peste 50% din bolile plantelor

  Polenizarea se face cu ajutorul bondarilor, care nu doar zumzăie prin sere, ci au grijă să polenizeze toate plantele.

  Toate acestea pot fi confirmate și de biodiversitatea deosebită: în zona apropiată s-au putut observa 95 de specii diferite pe 10m2, lucru care ne poziționează în topul European.

  Un orășel de 600 de case.

  În fază finală, micul nostru orășel va avea o comunitate de 2500 - 3000 de locuitori care se vor bucura de o multitudine de facilități - școală cu programe educaționale relevante, centru de recreație și fitness, fermă organică, parcuri și locuri de joacă, clinică medicală, facilități pentru vârstnici, zonă comercială cu restaurante și cafenele, centru de afaceri și evenimente.

  Nu doar case,
  ci o comunitate.

  Colina Nouă atrage oameni care, în multe privințe, văd viața la fel. Apreciază designul prietenos cu mediul, ideile și lucrurile simple, caută un stil de viață sănătos, sunt vizionari și vor să învețe tot timpul ceva nou.

  La Colina vom facilita un mod de relaționare simplu și natural. Te poți vedea cu vecinii dimineața la Hambar Coffee House, când mergi după legume la Colina Farms, în zona de snacks de la Centrul Educațional sau să organizați un BBQ în foișor, după care să faceți o drumeție pe colină.

  La 30 de minute
  de Piața Unirii.

  Alege să trăiești în inima unui orășel verde, aproape de Cluj-Napoca.